Anglická kabelka Baracuda (modrá)

27.03.2015 12:19

Ako každá žeňa, ani ja nepohrdnem nádhernou kabelkou.

 

Už dlhšie som rozmýšľala nad kúpou sýto modrej kabelky, nakoľko mám v skrini dosť veľa modrých vecí a zároveň farebná kabelka oživí celkoý outfit. Hlavne vtedy, ak máte dlhý zimný kabát čiernej farby.

 

Po dôkladnom prezretí rôznych stránok a rôznych kabeliek som sa rozhodla pre kabelku z jej.sk , konktétne pre túto anglickú kriklavo modrú kabelku https://jej.sk/kabelky/4963-anglicka-kabelka-baracuda-modra.html


 

 

Vlastnosti

Vonkajší materiál: ekokoža

Vnútorný materiál: kvalitná látková žakárska podšívka.

Hlavné uzatváranie: zips

Šírka: 38,5 cm

Výška: 27 cm

Hrúbka:14 cm

2 Ušká na uchopenie + odnímateľný crossbody remeň
3 vnútorné bočné vrecká a 1 vonkajšie vrecko

Uzatváranie vnútorných vreciek: 2x ovorené, 1x zips

Uzatváranie vonkajších vreciek: 1x zips

Značka: Fashion Only

 

Vzhľad

Táto kriklavo-modrá kabelka rozhodne pritiahne pozornosť. Je vyrobená z kvalitného materiálu, takže kabelka pôsobí luxusne. Bočné ozdoby v podobe opasku dodávajú kabelke nevšednosť. Jemné pásy ktoré vychádzajú z rukovätí dodávajú kabelke šmrnc, rovnako ako aj predný zips.

 

 

Využitie

Kabelka nemá až tak pevne stanovený tvar, takže sa do nej veľa zmestí. V tomto samozrejme pomáhajú aj jej veľké rozmery (38,5 x 27 x 14 cm). Nakoľko nemá až tak pevný tvar, pohodlne a rýchlo sa v nej človek dokážete zorientovať. Takže máte hneď všetko po ruke. Navyše, v prípade potreby sa do nej dajú dať i väčšie formáty, ako napríklad papier o veľkosti A4.

Vďaka svojim 3 vnútorným vreckám sa už nemusíte báť o svoju peňaženku, doklady či kľúče. Nájdete ich vždy pohodlne a ľahko. Vrecká sú umiestnené v hornej časti kabelky, čo zapríčiňuje rýchlu dostupnosť k nim.

Jej kvalitný materiál zaručí, že vaše veci v nej budú v bezpečí.

 

Kombinácia

Kabelku je možné nosiť pri čiernom či bielom outfite a tak ho príjemne oživiť.

Ste človek, ktorý nosí čierny kabát a čierne či riflové nohavice? Vyskúšajte túto modrú kabelku pridať do tohto outfitu spolu s modrými šperkami a dosiahnete oslňujúci efekt. Z tmavej myšky sa razom stane krásna a elegantná žena.

Kabelka vynikajúco ukáže i v prípade, ak k nej pridáte nejaký modrý kúsok oblečenia.

 


 

Vlastná skúsenosť

Kabelka prišla vo veľkej priestrannej krabici. Bola dôkladne zabalená, či už zipsy, alebo ušká, čo si môžete všimnúť aj na obrázkoch. 

Kabelka je veľká, priestranná a hlavne veľmi ľahko a rýchlo sa v nej hľadajú veci.

 

Farba je presne taká, akú som si objednala, takže žiadnu farebnú odlišnosť nečakajte. Žiaľ, čiastočná farebná odlišnosť (v prípade odtieňa farby) je veľmi častá pri kúpe  tovarov cez internet. V tomto prípade ale nie. Farebne je presne taká, akú som chcela.

 

Celková kvalita kabelky je naozaj veľmi vysoká. Vnútorný a ani vonkajší materiál sa netrhá, šitie je kvalitné, zipsy tiež.

 

Čo sa týka vreciek, ich farba je rovnaká ako celého vnútra, takže sú moje doklady či peňaženka chránené pred okradnutím. Navyše, už sa nemusím prehrabávať v „bezodnej“ kabelke a márne hľadať kľúče.

Je veľmi elegantná, jemná, oživí outfit, pôsobí žensky a originálne.

 

VÝHODY

·         Rozmery

·         3 vnútorné vrecká

·         Kvalitný materiál

·         Možnosť nosiť v ruke i na ramene

·         Uzatváranie na zips

·         Výrazná farba

·         Jemnosť a ženskosť kabelky


PRE KOHO JE KABELKA URČENÁ?

 
  • Pre elegantnú ženu
  • Výraznú dámu
  • Dcéru
  • Priateľku
  • Manželku


FOTOGALÉRIA